Thursday, April 7, 2016

Безглутенова и безмлечна торта "Ежи" с ягоди и киви

За скъп приятел, който се налага известно време да пази леглото след операция и пропуснат рожден ден, реших да направя за бързо оздравяване и много дълъг живот една от моите торти - без глутен и без мляко. Тората е от два блата. 


За всеки един блат използвам:  яйца,  захар, стафиди,  големи ягоди, био оризово-бадемова напитка,  шипково брашно, безглутеново брашно, ванилия.




Кремът:  био напитката,   захар,  яйце,  пасирани ягоди, безглутеново брашно.
За цялата торта са нужни 2 кивита и около 300-400 гр ягоди.
Украсата е по желание и за душата.

За моята Ежи! Целувки!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails