Tuesday, March 24, 2009

За бързото отслабване

Има хиляди начини за бързо отслабване. Някои са ефективвни, други не чак толкова. Също така, някои могат да бъдат опасни, докато други могат да ви дадът възможност да отслабнете докато поддържате здравето си.

Много зависи какво смятате за бързо отслабване. Ако си мислите, че може да загубите огромно количество маса за две седмици – спрете да се заблуждавате! Със сигурност съществуват диети и хапчета, които ви обещават да отслабнете изключително бързо, но тези диети и хапчета за отслабване със сигурност не са здравословни.

Дори и да искате да отслабнете бързо, вие със сигурност не искате да жертвате здравето си за това. Когато се говори за загуба на тегло, обикновенно се има предвид загуба на мазнини, но загуба на тегло може да се постигне и с загуба на мускулна маса или течности. Хапчетата за отслабване намаляват течностите в организма и така се получава ефект на бърза загуба на тегло. Те също подтискат апетита и така ви възпрепядстват от получаването на необходими хранителни вещества и вместо да загубите мазнините вие ще намалите мускулите си.

А какво е необходимо наистина за да отслабнете бързо? Просто е. Ако ядете повече, отколкото се нуждае вашето тяло – вие напълнявате. Ако ядете по малко – ще отслабвате. Можете да загубите до 5 кг за първите две седмици при добра диета и средно по килограм на седмица след това.

Изборът на правилната диета за вас от хилядите такива може да е труден. Много от тези диета обещават невероятни неща но запомнете:
  • Няма диета подходяща за всички
  • Няма магически и моментални лекарства или диети
  • Съществува реален шанс да отслабнете бързо и качествено
  • Вярвайте в себе си

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails